Renée Jongen – Spronck – Servatius

 

Hallo! Ik ben Renée, 31 jaar, getrouwd met Rik en moeder van een lieve en ondernemende dochter genaamd Ella (2016). Opgegroeid in Mheer, daarna een aantal jaren in Maastricht gewoond en inmiddels wonen we sinds 2014 in Eijsden.

Ik en mijn loopbaan

Tijdens mijn HBO opleiding Personeel & Arbeid heb ik stage gelopen bij Rabobank Maastricht e.o,. Na het afronden van deze stage ben ik daar – parallel aan mijn studies – nog 2,5 jaar parttime werkzaam gebleven als HR Medewerker. Aansluitend aan mijn HBO opleiding heb ik de Master Recht & Arbeid aan de UM afgerond. Daarna heb ik 1,5 jaar bij Sabic gewerkt, eerst als Recruitment Support Officer en het laatste jaar werkte ik aan Europese HR projecten. Toen mijn tijdelijke contract afliep tijdens de crisis, heb ik een aantal maanden ziektevervanging gedaan binnen het HR team van Rabobank Noord Veluwe en een tijdelijk HR project bij APG. Direct aansluitend mocht ik bij DHL Finance Services aan de slag als HR Advisor. Gedurende twee jaar heb ik enorm veel ervaring opgedaan, echter voelde ik me niet helemaal thuis in de logistieke branche. Opnieuw heb ik toen een jaar voor een Rabobank gewerkt, dit keer in Panningen/Heythuysen. Na mijn zwangerschapsverlof ontstond een natuurlijk moment om tijd door te brengen met mijn pasgeboren dochter. Een hele kostbare periode, waarna ik weer stond te popelen om parttime aan het werk te gaan. Sinds augustus 2017 ben ik werkzaam als Adviseur HRM binnen Servatius, een compleet nieuwe branche met veel nieuwe uitdagingen!

Waar ik blij van word

Mijn gezin is enorm belangrijk voor mij. Ik breng mijn vrije tijd dan ook het liefst door met mijn man en dochter. We wandelen graag, zijn regelmatig in koffiezaakjes te vinden om lekker te ontspannen met een cappuccino en genieten van de kleine dingen samen. Mijn man en ik houden erg van reizen en ontdekken graag nieuwe plekken. Sinds de geboorte van onze dochter hebben we nog niet veel gereisd, in november vliegen we voor het eerst met zijn drietjes naar Tenerife.
Persoonlijke ontwikkeling is voor mij belangrijk en ik blijf graag leren. Ik ben erg geïnteresseerd in o.a. drijfveren en kwaliteiten van mensen. Zo heb ik me in 2013 de Talent Management Assessment Methode eigen gemaakt middels een training, in 2015 ben ik gecertificeerd tot NLP Practitioner en binnenkort start ik met een ACT opleiding in het kader van Human Being Management.

Neem contact met mij op

E: r.jongen@servatius.nl

T: (043) 3284 310